L’Espai Ayana

Què proposem?

Homes, dones, infants, parelles, famílies…  tots en la vida passem per moments o períodes de dificultat, més o menys importants, siguin a causa d’una situació externa que estem vivint o de crisis més internes.

Sovint això pot comportar molt malestar, bloquejos (conscients o inconscients) i conseqüències a la nostra vida quotidiana o en les nostres relacions envers els altres.

A l’Espai Ayana et proposem diferents propostes que corresponguin a la teva necessitat, per ajudar-te a superar les teves dificultats d’una forma positiva i eficaç.

Treballem a través d’un enfoc humanista i positiu principalment basat en la teràpia Gestalt i la teràpia sistèmica, que permet a la persona de desenvolupar el seus recursos, a respectar las seves necessitats per trobar més equilibri i harmonia en la seva vida.

L’acompanyament que t’oferim es fa d’una manera respectuosa, amb una total confidencialitat i sense jutjar.

 

L’equip

Vincent Hairie

Terapeuta Gestalt, em dedico a acompanyar adults i parelles a través d’un enfocament humanista.

Format a l’escola Humanista de Gestalt de París (formació de 5 anys donant el títol de Terapeuta Gestalt) soc també el cofundador l’Institut Ayana a París, (Institut de formació continuada per a psicòlegs).

Formacions complementàries: Teràpia de parella – Clínica i teràpia dels traumes – Les eines sistèmiques – Atenció a les persones víctimes d’abús sexual – Tècniques psicocorporals – L’infant interior.

 

Núria Casanovas

Psicòloga en infància i família (psicòloga general sanitària – acreditació d’expertesa en intervenció social) experta en interpretació dels dibuixos, tècniques de relaxació i visualització, joc terapèutic i EMDR sóc especialista en el treball amb infants amb altes capacitats intel·lectuals, hipersensibles, hiperactius o en situacions de pèrdua o dol.

Formadora de psicòlegs/gues i professors/es a Espanya i França des de fa disset anys, sóc també supervisora de psicòlegs i d’equips pedagògics de la línia Montessori.

Cofundadora de l’Institut Ayana a Paris (Institut de formació continuada per a terapeutes), Vice Presidenta de la Junta d’intervenció social del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Directora del postgrau “El Joc Terapèutic i eines pràctiques d’intervenció en infància i família” de la Universitat de Girona.

Autora del llibre “Guía práctica de la interpretación de dibujos”.