L’Espai Ayana

Què proposem?

Homes, dones, infants, parelles, famílies…  tots en la vida passem per moments o períodes de dificultat, més o menys importants, siguin a causa d’una situació externa que estem vivint o de crisis més internes.

Sovint això pot comportar molt malestar, bloquejos (conscients o inconscients) i conseqüències a la nostra vida quotidiana o en les nostres relacions envers els altres.

A l’Espai Ayana et proposem diferents propostes que corresponguin a la teva necessitat, per ajudar-te a superar les teves dificultats d’una forma positiva i eficaç.

Treballem a través d’un enfoc humanista i positiu principalment basat en la teràpia Gestalt i la teràpia sistèmica, que permet a la persona de desenvolupar el seus recursos, a respectar las seves necessitats per trobar més equilibri i harmonia en la seva vida.

L’acompanyament que t’oferim es fa d’una manera respectuosa, amb una total confidencialitat i sense jutjar.

 

L’equip

Vincent Hairie

Gestalt terapeuta especialitzat en psicoteràpia individual i de parella, em dedico a acompanyar joves i adults a través  de la psicoteràpia i  de tallers basats en un enfoc humanista.

Format a l’escola Humanista de Gestalt de Paris  soc també el cofundador de l’Institut Ayana a París, institut de formació contínua per a psicòlegs.

 

Núria Casanovas

Psicòloga especialitzada en la psicologia infantil i familiar i formada a l’EMDR, he desenvolupat un enfoc terapèutic basat en una psicologia global i dinàmica que permet als infants de desenvolupar tot el seu potencial.

Formadora des de  fa 12 anys, treballo a França i a Espanya. Sóc també Presidenta de la secció d’intervenció social del Copc, i  autora del llibre “Guía práctica de la interpretación de dibujos”.