Teràpia per a adults Grup d’homes

En què consisteix?

Soc un bon marit? Un bon pare? Un bon fill? Tinc suficient èxit a la feina? Em sento bé les meves relacions amb les dones? I en el tema de la sexualitat? Em sento reconegut i acceptat? Com soc en la seducció? Tinc ganes de tot això? …

Sovint els homes ens podem trobar bastant sols quan es tracta de parlar dels nostres dubtes i de les nostres dificultats referents a la nostra masculinitat i a les nostres emocions.

Des de fa unes desenes d’anys, va canviar molt el rol del home en la nostra societat i en la família. Resulta que molts de nosaltres, homes, ens podem sentir un mica perduts o necessitem conèixer millor qui som de veritat.

Com podem sortir d’uns estereotips que té la societat o que tenim nosaltres mateixos, que ens empresonen en una visió bastant reduïda del què és ser un home?

Aquest grup és una invitació a descobrir  els nostres potencials com a homes, per viure essent nosaltres mateixos, assumint la nostra masculinitat d’una manera simple i sense complexos.

El grup està constituït  per un màxim de 8 homes que ens reunim 2 vegades al mes durant 2 hores. L’ incorporació al grup serà precedida d’una sessió individual.

Per a qui?

Aquest grup es dirigeix als homes que:

  • Volen trobar més equilibri en la seva vida
  • Volen descobrir-se a ells mateixos
  •  Es troben amb obstacles essent l’home que són
  • Se senten diferents dels altres homes