Adults

Assessorament a pares i mares

Es tracta d’una o vàries sessions puntuals dirigides a vosaltres, pares, on podeu adquirir consells específics i tècniques pràctiques per millorar la situació del vostre fill o filla i de tota la família.

Treballem conjuntament, esbrinem les causes de les dificultats del vostre infant, per tal de poder trobar solucions concretes i adequades.

Us acolliré escoltant-vos respectuosament, a través d’un enfocament positiu, tenint en compte les vostres necessitats concretes i us ajudaré a desenvolupar el potencial de cada membre de la família.

Per a qui?

Les sessions d’assessorament a pares i mares es dirigeix a tot pare o mare que vulgui:

  • Fer una consulta puntual vinculada a l’educació dels fills
  • Adquirir eines pràctiques per comprendre i gestionar millor les crisis o rabietes del teus nens
  • Solucionar una dificultat que interfereix en la vida quotidiana (problemes de son, deures, falta d’autonomia, etc.)
  • Trobar consells per ajudar al teu fill a preparar-se per a una nova situació (ruptures familiars, naixement d’un germà, malaltia, preparació al dol)

Psicòloga


Nuria Casanovas

Psicòloga especialitzada en la psicologia de l'infant i la família i formada a l'EMDR, he desenvolupat un enfocament terapèutic basat en una psicologia global, positiva i dinàmica que permet als infants desenvolupar tot el seu potencial.

Formadora des de fa més de 10 anys, treballo entre França i Espanya. Soc també Presidenta de la Secció d'Intervenció Social del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, i autora del llibre "Guía práctica de la interpretación de dibujos".

Informacions pràctiques

Durada de cada sessió: 1 hora

Preu per sessió: 65 euros

Idiomes:  Acompanyament possible en català, Castellà o francès

Ubicació:
C/ Migdia 179
17003 Girona

> Facilitat d’aparcament