Adults

Assessorament a pares i mares

Es tracta d’una o vàries sessions puntuals dirigides a vosaltres, pares, on podeu adquirir consells específics i tècniques pràctiques per millorar la situació del vostre fill o filla i de tota la família.

Treballem conjuntament, esbrinem les causes de les dificultats del vostre infant, per tal de poder trobar solucions concretes i adequades.

Us acolliré escoltant-vos respectuosament, a través d’un enfocament positiu, tenint en compte les vostres necessitats concretes i us ajudaré a desenvolupar el potencial de cada membre de la família.

Per a qui?

Les sessions d’assessorament a pares i mares es dirigeix a tot pare o mare que vulgui:

  • Fer una consulta puntual vinculada a l’educació dels fills
  • Adquirir eines pràctiques per comprendre i gestionar millor les crisis o rabietes del teus nens
  • Solucionar una dificultat que interfereix en la vida quotidiana (problemes de son, deures, falta d’autonomia, etc.)
  • Trobar consells per ajudar al teu fill a preparar-se per a una nova situació (ruptures familiars, naixement d’un germà, malaltia, preparació al dol)

Psicòloga


Nuria Casanovas

Psicòloga en infància i família experta en interpretació dels dibuixos, tècniques de relaxació i visualització, joc terapèutic i EMDR sóc especialista en el treball amb infants amb altes capacitats intel·lectuals, hipersensibles, hiperactius o en situacions de pèrdua o dol.

Formadora i supervisora de psicòlegs/gues i professors/es a Espanya i França des de fa disset anys.

Cofundadora de l’Institut Ayana a Paris, Vice Presidenta de la junta d'intervenció social del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Directora del postgrau "El Joc Terapèutic i eines pràctiques d'intervenció en infància i família" de la Universitat de Girona i autora del llibre “Guía práctica de la interpretación de dibujos”.

Informacions pràctiques

Durada de cada sessió: 1 hora

Preu per sessió: 65 euros

Idiomes:  Acompanyament possible en català, Castellà o francès

Ubicació:
C/ Andreu Tuyet i Santamaria núm 19
17003 Girona