INFANTS/ADOLESCENTS

Grups terapèutics

La dinàmica de grup en la teràpia permet una estimulació entre tots els participants que afavoreix una evolució més ràpida i profunda dels infants i adolescents.

És un espai que treballa especialment bé la dimensió relacional i conductual dels infants i adolescents. Aquest aspecte ajuda a desenvolupar les habilitats socials, la capacitat de comunicar-se positivament i la capacitat a respectar els altres.

També permet que els nens i adolescents se sentin menys sols en els seus problemes.  Els grups estan formats per uns 4-5 participants, de la mateixa franja d’edat i amb problemàtica semblant.

Per a qui?

Per a nens, nenes i adolescents de 3 a 15 anys que presentin:

  • problemes de conducta (o agitació, impulsivitat)
  • problemes de relació (timidesa, manca d’habilitats socials, etc.)
  • tendències addictives (pantalles, etc.)
  • pèrdues o canvis significatius (separació, dol, adopció, canvis familiars, etc.)

Psicòloga


Nuria Casanovas

Psicòloga especialitzada en la psicologia de l'infant i la família i formada a l'EMDR, he desenvolupat un enfocament terapèutic basat en una psicologia global, positiva i dinàmica que permet als infants desenvolupar tot el seu potencial.

Formadora des de fa més de 10 anys, treballo entre França i Espanya. Soc també Presidenta de la Secció d'Intervenció Social del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, i autora del llibre "Guía práctica de la interpretación de dibujos".

Informacions pràctiques

Durada de cada sessió: 50 minuts

Preu per sessió: 30 euros

Ubicació:
C/ Migdia 179
17003 Girona

> Facilitat d’aparcament