INFANTS/ADOLESCENTS

Grups terapèutics

La dinàmica de grup en la teràpia permet una estimulació entre tots els participants que afavoreix una evolució més ràpida i profunda dels infants i adolescents.

És un espai que treballa especialment bé la dimensió relacional i conductual dels infants i adolescents. Aquest aspecte ajuda a desenvolupar les habilitats socials, la capacitat de comunicar-se positivament i la capacitat a respectar els altres.

També permet que els nens i adolescents se sentin menys sols en els seus problemes.  Els grups estan formats per uns 4-5 participants, de la mateixa franja d’edat i amb problemàtica semblant.

Per a qui?

Per a nens, nenes i adolescents de 3 a 15 anys que presentin:

  • problemes de conducta (o agitació, impulsivitat)
  • problemes de relació (timidesa, manca d’habilitats socials, etc.)
  • tendències addictives (pantalles, etc.)
  • pèrdues o canvis significatius (separació, dol, adopció, canvis familiars, etc.)

Psicòloga


Nuria Casanovas

Psicòloga en infància i família experta en interpretació dels dibuixos, tècniques de relaxació i visualització, joc terapèutic i EMDR sóc especialista en el treball amb infants amb altes capacitats intel·lectuals, hipersensibles, hiperactius o en situacions de pèrdua o dol.

Formadora i supervisora de psicòlegs/gues i professors/es a Espanya i França des de fa disset anys.

Cofundadora de l’Institut Ayana a Paris, Vice Presidenta de la junta d'intervenció social del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Directora del postgrau "El Joc Terapèutic i eines pràctiques d'intervenció en infància i família" de la Universitat de Girona i autora del llibre “Guía práctica de la interpretación de dibujos”.

Informacions pràctiques

Durada de cada sessió: 50 minuts

Preu per sessió: 30 euros

Ubicació:
C/ Migdia 179
17003 Girona

> Facilitat d’aparcament